DANSK BERNER SENNEN KLUBS SENSOMMER- & VINTER SHOWS 2020

Kære venner,

Nu glæder vi os til at kunne byde Jer velkommen til en spændende og travl sensommer og vinter.

Vi har knoklet for på kort tid at kunne stable en række Special udstillinger på benene. Nu kan vi atter ses, juble, ”mule”, grine og glædes med hinanden over vores dejlige race.

Vi har naturligvis gjort os mange overvejelser i forhold til at afholde udstillinger i denne COVID-19 tid.

Vi vil på udstillingerne følge regeringens anbefalinger ganske nøje, og der vil være ændringer i forhold til hvordan vi forholder os til hinanden, både i og udenfor ringen. Alt dette vil blive nærmere beskrevet i udsendte PM op til de enkelte udstillinger.

Der bliver ikke sat begrænsninger på i forhold til tilmelding, men ser vi at vi ikke kan overholde de udstukne retningslinjer, finder vi alternative løsninger.

Vi håber at møde forståelse for et anderledes år, hvor vi nu kan glæde os til bla. at skulle på Hasmark. Vi i Udvalget har valgt at holde fast i lokationen, vel vidende at det ikke bliver et Hasmark som vi kender det. Vi kan ikke tilbyde Jer et stort udbud af udlejningsenheder, da disse jo under normale omstændigheder spærres allerede året før. Vi har spærret hvad vi kunne af; hytter, Mobile homes og fastligger enheder, og så er der kun 18 km til Odense hvor udvalget er stort. Vi håber på Jeres forståelse herfor :-).

Enhederne bliver frigivet mandag d. 13. Juli kl 10:00 hvor der kan ringes på: 64826206

Vi glæder os til at se Jer og håber at I vil støtte op om klubben og dens udstillinger

Med venlig hilsen,

Udstillingsudvalget i Dansk Berner Sennen Klub