Kære medlemmer

Så er bogen “The Bernese Mountain Dog 2017, 2018 & 2019” ankommet til Danmark.

I denne udgave af bogen har klubbens bestyrelse påtaget sig opgaven som national bidragsyder. Bestyrelsen har nedsat et ad hoc udvalg til opgaven.

Udvalget har valgt at tage udgangspunkt i klubbens 40-årsjubilæum og opstart.

Til dem, der ikke kender til bogen kan vi oplyse, at det er et opslagsværk, der laves for flere forskellige racer. Udgivende redaktør indbyder specialklubber fra hele verden til at komme med bidrag fra deres nationale klubber.

Bogens formål er, at give et indblik i racens standard i de forskellige lande. Det er ikke en bog, der omfatter alle aktiviteter dedikerede bernerejere dyrker med deres hunde, men kun udstillingsdelen.

Redaktøren opfordrer til, at specialklubberne allerede nu forbereder sig på næste bog, der skal udgives om 3 år. Ønskescenariet fra dennes side er, at specialklubberne allerede nu begynder at indsamle billedmateriale af BIK 1-4 for hhv. han og tæve på specialklubudstillingerne.

Er der er nogen, der kunne tænke sig at påtage sig denne opgave, hører vi gerne fra jer.

Eftersom vi, i skrivende stund, ikke ved hvornår det bliver muligt atter at mødes, vil der blive et afhentningssted i Jylland og på Sjælland. Bogen kan afhentes i Jylland efter Nytår.

I Jylland kan bogens hentes hos:

Anna Andreassen

Ebeltoftvej 27

8410 Rønde

Tlf.: 31160400

På Sjælland kan bogen hentes hos:

Nicole Hecksher

Vejlemosevej 20

2840 Holte

Tlf.: 41614488

Kontakt venligst ovenstående for aftale om afhentning.

De der har bestilt bogen kan aftale indbyrdes vedr. afhentning af bogen for hinanden.

Vi håber at, I vil nyde bogen, læse om klubbens opståen og se dens mange smukke hunde, vi kan godt være stolte over den danske champion sektion.

Der har desværre indsneget sig en trykfejl fra udgivers side i den danske sektion idet Sennetta’s Columbo er nævnt med meritter i 2018, dette er forkert. I 2018 var det Harthin’s O’Neill, der blev årets Berner, hvilket også fremgår af de indsatte hitlister. Det er beklageligt.