Træningspladser:

 

Jylland

Nordjylland’s Træningsplads – www.bernersennen-nordjylland.dk
Bernerpladsen Vejle –Facebook
Als og Sundeved Træningsplads – www.bernerpladsen-als-og-sundeved.dk

 

Sjælland

Ballerup Skovlunde Lydighed – www.bricksite.com/bslydighed
Køge Træningsplads – www.123hjemmeside.dk/Koege-traeningsplads

 

Træningspladserne

Dansk Berner Sennen klub har ifølge deres vedtægter en række træningspladser rundt om i landet.
Deres opgaver er, at varetage det lokale klubarbejde i nærheden af medlemmerne.

Disse træningspladser har egne hjemmesider og mulighed for at omtale alle deres aktiviteter i Berner Bladet, hvor der i hvert nr. er afsat plads til de lokale aktiviteter.  Alle DBSK’s træningspladser har indgået en samarbejdsaftale med bestyrelsen via aktivitetsudvalget og er bl.a. forpligtiget til at al træning foregå via motivation af hunde og fører.

Styringsgrupperne på træningspladser er det direkte bindeled mellem bestyrelsen og medlemmerne.

Der skal mindst en gang om året afholdes et møde i træningsplads regi hvor medlemmerne i nærområdet har mulighed for at deltage, hvad enten de kommer på træningspladsen eller ej.

Styringsgrupperne på de enkle træningspladser har til opgave at arrangere træning af Berner Sennen hunde, men også at arrangere andre træningsformer, som rally, vognkørsel, hvalpemotivation og hvad der ellers måtte være af ønsker.

Styringsgrupperne er også ansvarlig for at der bliver arrangeret andre former for socialt samvær f.eks gåture, i byen eller i skoven og ved strand. De kan hvis medlemmerne ønsker det også lave pelspleje, foredrag, dyrlægebesøg og meget andet.

Styringsgrupperne kan også sammen med medlemmerne afholde LP-prøver, rallyprøver UHM-beskrivelser og skuer efter aftale med aktivitetsudvalget.

Der vil ske mest muligt på din træningsplads hvis du selv deltager aktivt, det behøver ikke at være i træningen, men måske kender du det bedst sted i verden at gå tur med hundene, så tilbyd at være med til at lave en tur. Dine ønsker bliver ikke kendt hvis du ikke selv fremsætter dem.

Du og din hund er også velkommen forbi, når der er træning til en snak og en kop kaffe.