Klubben

Hvad er det, og hvorfor være medlem?

Dansk Berner Sennen klub er en landsdækkende klub, som er stiftet tilbage i 1978, for at mennesker med interesse for Berner Sennen hunden, havde et fælles forum at mødes i og snakke hunde og drive hundesport.

Klubben er en specialklub under Dansk Kennel Klub, som er stiftet med det formå,l at fremme kendskabet til Berner Sennen hunden, samt at bidrage til at bevare og forbedre racens kvalitet i forhold til sundhed, temperament og eksteriør i henhold FCI´s standard.

I dag er det stadig interessen for Berner Sennen hunden, der er udgangspunktet.

Det at kunne være sammen med andre, der også elsker denne race og nødigt vil have et liv uden dens selskab er givende, da andre ikke altid forstår hvorfor en hund, kan give anledning til så meget snak.

Men Dansk Berner Sennen Klub er langt mere end det.

Dansk Berner Sennen Klub tilbyder via vores træningspladser, den almindelige hundeejer, der bare har sin hund, en masse oplevelser i samvær med andre, der har det på samme måde.

Der gives træning til hvalpe- og voksen hunde, hvor vægten er lagt således at træningen tager udgangspunkt i Bernerens temperament. Du kan gå til Rally, vognkørsel eller bare komme med på en skov eller bytur engang imellem.

Du kan også bare møde op og få en kop kaffe og en snak, men husk man kan blive fanget af det.

Dansk Berner Sennen Klub er også udstillinger og skuer, LP og rally prøver. Altså hundesport, hvor vi mødes i konkurrence, men altid i en god og hyggelig stemning også. Her bliver hunden vurderet enten på deres udstilling/bevægelser eller deres lydighed.

Berneren kan godt blive meget dygtige til både lydighed, spor, og redningsarbejde, bare du vil det fra starten.

Dansk Berner Sennen Klub er også opdræt af sunde, typefaste, velsocialiserede hunde, der gerne skulle leve et langt og indholdsrigt hundeliv. Det er vi gennem uddannelse, dialog møder, udveksling af erfaringer, kurser m.m. for vores opdrættere og hanhundeejere samt andre med interesse for avl, opdræt og sundhed.

Dansk Berner Sennen Klub er aktivt støtte til forskning i vores hundes sundhed og sygdomme.

Dansk Berner Sennen Klub er et blad med jeres billeder og historie, der udkommer 4 gange om året.

Dansk Berner Sennen Klub har en hjemmeside, med et væld af informationer.

Dansk Berner Sennen Klub er bestyrelse og udvalg, der altid står klar til at hjælpe med netop dit spørgsmål eller henvise dig til hvor du kan få hjælp.

Dansk Berner Sennen Klub er lige præcis din klub og du kan få indflydelse på, hvad der skal ske.

Dansk Berner Sennen Klub er hunde, mennesker, samvær, konkurrencer, hygge og fællesspisning. Træning og velsocialiserede hvalpe, 50 hunde på skovtur med vand og grill. Kort sagt har du Berner eller vil du gerne have en, så er Dansk Berner Sennen Klub til for dig.

Så overvej om du ikke burde være med.