Tilmelding til udstilling finder du her

Introduktion til udstilling

Berner Sennen Klubben afholder cirka 8 specialklubudstillinger om året. Derudover afholder Dansk Kennel Klub cirka 8-9 internationale og nationale udstillinger rundt omkring i landet. Så med op til hele 20 udstillinger om året at vælge imellem, vil der næsten uanset hvor i landet du bor, være mulighed for at deltage på eller være tilskuer til en udstilling, hvor der deltager Berner Sennenhunde. Se evt. i udstillingskalenderen hvornår der er en udstilling i nærheden af dig.

Berneren er, trods det at den antalsmæssigt ikke hører til blandt de største racer i Danmark, én af de mest udstillede. Det betyder at der sædvanligvis vil være i nærheden af 80-90 bernere, der dyster om at blive racens bedste på dagen.

I menuen, kan du finde praktiske oplysninger vedrørende udstillinger. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte en person fra klubben for at få yderligere informationer, råd eller vejledning. Et godt sted at få råd og vejledning er ved din lokale træningsplads eller DKK’ s kredse – og selvfølgelig hos din opdrætter.

Flere informationer omkring regler og udstillingsforløb kan rekvireres fra Dansk Kennel Klub.

Vi kan også varmt anbefale, at du køber bogen ‘Berner Sennen’ fra forlaget Atelier, hvis du ikke allerede har den. Bogen kan købes hos Dansk Kennel Klub eller hos boghandleren.

Kun hunde, der er stambogsført af Dansk Kennel Klub eller anden FCI-anerkendt organisation kan deltage på udstillinger og skuer.