Mit navn er Cody og jeg bor sammen med min mor og far i Esbjerg.

Jeg fik lyst til at dele lidt om mig og min hverdag sammen med jer.

Måske jeg endda er så heldig, at en af jer bor i nærheden af mig, så vi en dag kan mødes og lege sammen. Du er altid velkommen til at skrive til mig på min Instagram profil (aris_cody_vom_julehues), hvis vi en dag skal lege sammen.

Min dag starter omkring kl. 5:45, hvor far står op og laver min morgenmad. Jeg får altid mit lækre foder sammen med vitaminer, som er blandet op med leverpostej.

En lækker start på dagen!

Omkring kl. 7 går jeg en tur med min mor på ca. en halv time, inden hun tager afsted på arbejde.

Efter sådan en hård start på dagen trænger jeg godt nok til en god lur, og jeg sover helt indtil min far kommer hjem fra arbejde kl. 15.

Far og jeg går altid en lang tur på gerne 1-1,5 time, mens vi venter på at mor får fri fra arbejde. Min aftensmad serveres kl. 17:30, hvor jeg står klar på minuttet! Hvis min lakseolie ikke er hældt over min aftensmad, så nægter jeg at spise.

Når mor, far og jeg er samlet laver vi altid en masse forskellige ting sammen.

I kan lære mig lidt bedre at kende, ved at læse mine sider i Vennebogen.

Navn: Aris-Cody vom Julehues.
I daglig tale Cody

Fødselsdato: 04.03.2022

Højde og vægt: 67 cm og 48 kg.

Børn: Jeg er far til to smukke piger, som blev født i maj måned i år.

Kælenavn: Cody Boy, Codchen, Drengen, Musen, Mus, Bølle, Bassemanden, Cod, Mussemanden, Snack-ministeren
(Kært barn har mange navne).

Oprindelse: Greven i Tyskland.

Fritidsinteresser:
Hundefitness, ringtræning (træning til hundeudstillinger), lydighed, nosework og så er jeg mega sej til at stå på paddleboard. Jeg bliver altid hurtig træt når jeg er til træning. Så det meste af min træning foregår ved at jeg lige tager en slapper på ryggen.

Mine bedste venner:
Min bedste ven er Nemo. Han er en border collie som bor i samme kvarter som mig. Næsten hver morgen møder vi hinanden på vores gåtur, og så følges vi ad på resten af turen.

Jeg har også to gode veninder, Aya som er berner/newfoundlænder blanding, og Zoe som også er berner. Vi leger så godt sammen og har en fest når vi mødes. Dog er der ingen tvivl om, at min far er min allerbedste ven!

Min længste rejse gik til:
Trondheim i Norge. Jeg har min berner veninde Nila, som bor deroppe. Vi var afsted i marts måned 2023. Det var en lang rejse, hvor vi kørte i bil, var ude at sejle og sov på hotel. Men det var hele den lange tur værd, for da vi kom frem, var der sne over det hele. Det meste sne jeg nogensinde har set i mit liv.

Det var en drømme ferie!

Da jeg var lille ville jeg være:
Gartner. Jeg har ofte hjulpet med at trimme buske og blomster i haven. Det er ikke allesammen som mor mener skulle have været klippet ned eller gravet op. Men nu er hun jo heller ikke den fødte gartner som jeg.

Min livret:
Ost og leverpostej.

Jeg hader mest:
Grøntsager og regnvejr!

Yndlings sang:
Far og jeg danser og synger ofte til ”Vuffeli-vov” med Shu-bi-dua.

Skjult talent:
Jeg er troldmand! Når der er lækre damer i løbetid i kvarteret kan jeg forvandle mig til en ulv. Forvandlingen sker gerne i de tidlige morgentimer eller i de sene aftentimer. Wow, hvor kan jeg bare hyle som den smukkeste ulv i hele kvarteret!

Jeg er gladest når:
Jeg er afsted i min ladcykel. Turen går ofte i skoven, hvor jeg kan lege med mine venner eller en tur på stranden. Jeg elsker at få vind i ørene og kunne følge med i det hele på vores tur. Men uanset hvor turen går hen, er det vigtigste bare at jeg er sammen med min familie <3

Fremtidsplaner:
Til efteråret skal jeg op til prøve, for at blive godkendt som besøgshund ved TrygFonden. Kryds lige jeres poter for at jeg bliver godkendt, så jeg kan få mit første rigtige job.

Fun fact:
Det var egentlig min mor som havde en stor drøm om at få mig. Min far var ikke meget for at skulle have en hund. I dag er far og jeg de bedste venner! Vi laver alt sammen og holder altid mor udenfor.

Mit yndlingslegetøj:
Min æselbamse, som jeg fik da jeg var helt lille. Jeg har ham stadig og passer godt på ham!

Hverdagspligter:
Jeg skal altid hjælpe med at bære indkøbsvare ind fra bilen. Varerne ombyttes til godbidder når jeg kommer ind i køkkenet med dem, så jeg er godt betalt for mine pligter.

Ind i mellem kommer jeg til at tage dem med om i haven og åbne dem. Noget af det frister altså bare for meget fx køkkenrulle og toiletpapir! Det er alt for sjovt at hive fra hinanden.

Dårlige vane:
Jeg har det med at stjæle sko. Jeg ødelægger dem ikke, men sko har bare en tendens til at ende i min mund.

Potedask fra Cody