Hvalpeliste

Berner Sennen er en meget populær race og med god grund. Ud over dens skønhed, gør dens hengivenhed, godmodighed, tålmod og overbærenhed i forhold til børn og dens venlighed over for fremmede mennesker og andre dyr den til en hengiven familiehund.  

Drømmer I om at få en sådan trofast følgesvend for livet, kan I på hvalpelisten herunder få et overblik over de hvalpe, som er til salg. I får mulighed for at komme i kontakt med opdrætterne af de aktuelle eller kommende kuld, eller I kan kontakte opdrætterne via opdrætterlisten. For at komme på hvalpelisten kan opdrætterne benytte linket her. Husk at give hvalpeformidleren besked når kuldet er født, når der skal ændres i opslaget og når hvalpene er flyttet hjemmefra.

Råd til kommende hvalpekøbere

For at kunne være på hvalpelisten skal opdrætteren være medlem af Dansk Berner Sennen Klub og parring/hvalpekuld skal opfylde kravet om stambog med påtegning om at: “Denne hund er opdrættet efter Dansk Berner Sennen Klub og Dansk Kennel klubs avlsanbefalinger”. Læs HER hvorfor det anbefales at købe hund med stamtavle.

Når I kontakter opdrætterne er det vigtigt, at I gennem samtale får en fornemmelse af fortrolighed. I skal få fornemmelsen af at opdrætteren vil være der for jer, som hvalpekøbere også efter at hvalpen er leveret. I skal kunne få råd og vejledning i alle situationer, også hvis tingene ikke lige går efter planen. Dansk Berner Sennen Klub forventer, at dette sker hos alle opdrættere, men kan ikke give nogen garantier for dette.

Det er derfor vigtigt, at I besøger opdrætteren (gerne flere opdrættere) for at danne jer jeres egen opfattelse af opdrætteren og deres hunde, før I beslutter jer for at købe. Dette er en rigtig god ide, at gøre inden hvalpene bliver født. Det kan også være en god ide, at besøge en af Dansk Berner Sennen Klubs’s træningspladser, hvor der er hunde i alle størrelser og fra forskellige opdrættere.

Hvalpekøbere er også altid velkomne til at ringe til hvalpeformidler for spørgsmål og vejledning. Dette gælder også i forbindelse med formidling af en omplaceringshund. 

Mvh

Britta Staugaard Mortensen

Hvalpe- og omplaceringsformidler

Dansk Berner Sennen Klub

Tlf 51896515

Aktuelle hvalpe

Kennel Zuizui's - Født 13.12 2022

Hanhvalpe: 6

Tævehvalpe:3

Hanhvalpe (reserveret):3

Tævehvalpe (reserveret):1

Klar til at flytte hjemmefra: 7 feb 2023


Far:

 

Navn:
Kristianslyst’s Dexter
DKK regnr: DK10925/2016
AD status: 0/0
HD status: A/A
HD indeks: 116

Mor:

 

Navn:
Mountain Crystal Neika
DKK regnr:
DK02837/2020
AD status: 0/0
HD status: C/C
HD indeks: 86

 


Opdrætter/ejer:

Marlene Leen Andersen & Vagn Andersen
Lyngvej 79, Ellinge Lyng,
4573 Højby Sj

Tlf: 40180650

Mail: zui@zuizui-berner.dk

Hjemmeside: https://www.zuizui-berner.dk/

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommende hvalpe

Maja Stegger - Forventet fødsel 21. 02. 2023

Hanhvalpe:

Tævehvalpe:

Hanhvalpe (reserveret):

Tævehvalpe (reserveret):1

Klar til at flytte hjemmefra: 18/04/2023


Far:

Navn:
Whiskey Tango From Orsina´s Land
DKK regnr: DK20139/2019
AD status: 0/0
HD status: A/A
HD indeks: 73

Mor:

Navn: Tykhøjet Gård´s Jessica
DKK regnr:
DK05871/2019
AD status: 0/0
HD status: A/A
HD indeks: 120

 


Opdrætter/ejer:

Maja Stegger

8230 Åbyhøj

Tlf: 22777533

Mail: majash1@hotmail.com