Hvalpeliste

Berner Sennen hunde er en meget populær race – med god grund. Derfor er der også stor efterspørgsel på hvalpe og omplaceringshunde. Hvis man brænder efter netop denne race, må man derfor være indstillet på, at vente på fremtidige kuld.

Det er ikke usædvanligt, at der er 1-2 års ventetid. Men ventetiden er det værd. Læs HER hvorfor det anbefales at købe hund med stamtavle. Det bedste råd er, at man kontakter 2-3 opdrættere og hører, om man kan blive skrevet op hos dem.

Dansk Berner Sennen Klubs hvalpeformidler har desværre ikke direkte mulighed for at hjælpe interesserede hvalpekøbere til en hund, men hvalpeformidleren kan vejlede familier i deres søgning herefter. Mange opdrættere råder også gerne hvalpekøberne i deres søgen og vejleder gerne om racen.

Opdrætterlisten kan du se HER

Hvalpekøbere er altid velkomne til at ringe til hvalpeformidler for spørgsmål og vejledning.

Mvh

Britta Staugaard Mortensen

Hvalpeformidler

Dansk Berner Sennen Klub

Tlf 51896515

Aktuelle hvalpe

Der er pt ingen aktuelle hvalpe

 

 


Kommende hvalpe

Der er pt ingen kommende hvalpe

Heading

Lorem ipsum dolor ante venenatis dapibus posuere.

Råd til kommende hvalpekøbere

For at kunne være på hvalpelisten skal opdrætteren være medlem af Dansk Berner Sennen Klub og parring/hvalpekuld skal opfylde kravet om stambog med påtegning om at: “Denne hund er opdrættet efter Dansk Berner Sennen Klub og Dansk Kennel klubs avlsanbefalinger”.

Når I kontakter opdrætterne er det vigtigt, at I gennem samtale får en fornemmelse af fortrolighed. I skal få fornemmelsen af at opdrætteren vil være der for jer, som hvalpekøbere også efter at hvalpen er leveret. I skal kunne få råd og vejledning i alle situationer, også hvis tingene ikke lige går efter planen. Dansk Berner Sennen Klub forventer at dette sker hos alle opdrættere, men vi kan ikke give nogen garantier for dette.

Det er derfor vigtigt, at I besøger opdrætteren (gerne flere opdrættere) for at danne jer jeres egen opfattelse af opdrætteren og deres hunde, før I beslutter jer for at købe. Dette er en rigtig god ide, at gøre inden hvalpene bliver født. Det kan også være en god ide, at besøge en af Dansk Berner Sennen Klubs’s træningspladser, hvor der er hunde i alle størrelser og fra forskellige opdrættere.