Hvalpeformidler

Britta Staugaard

Telefon:  5189 6515

E-mail: hvalp.dbsk@gmail.com

Berner Sennen hunde er en meget populær race – med god grund. Derfor er der også stor efterspørgsel på hvalpe og omplaceringshunde. Hvis man brænder efter netop denne race, må man derfor være indstillet på, at vente på fremtidige kuld.

Det er ikke usædvanligt, at der er 1-2 års ventetid. Men ventetiden er det værd. Læs HER hvorfor det anbefales at købe hund med stamtavle. Det bedste råd er, at man kontakter 2-3 opdrættere og hører, om man kan blive skrevet op hos dem.

Dansk Berner Sennen Klubs hvalpeformidler har desværre ikke direkte mulighed for at hjælpe interesserede hvalpekøbere til en hund, men hvalpeformidleren kan vejlede familier i deres søgning herefter.

Mange opdrættere råder også gerne hvalpekøberne i deres søgen og vejleder gerne om racen.

Opdrætterlisten kan du se HER

Hvalpekøbere er altid velkomne til at ringe til hvalpeformidler for spørgsmål og vejledning.

Britta Staugaard Mortensen

Hvalpeformidler