Optagelse på omplaceringslisten

Det kan være opdrætteren eller ejeren, der retter henvendelse til hvalpeformidleren.

Hunden bliver sat på DBSK’s hjemmeside under omplaceringshunde og hvalpeformidleren vil tage kontakt til evt. personer på ventelisten til voksne hunde.

Skal det lykkes og ende godt for alle parter, er det vigtigt, at du fortæller både opdrætter, hvalpeformidleren og eventuelle kommende ejer den rigtige årsag til at hunden skal skifte hjem; Vær ærlig både om hundens stærke og svage sider – også om de mere negative sider. Den gør meget; – kan ikke være alene; – er ikke renlig; – hanhund, der ikke kan med andre hanhunde, men er blød og helst vil ligge i din seng. Husk også at fortælle hvis der er sygdomme eller særlige foderhensyn.
Hvis ikke alle oplysninger kommer frem, kan det ende med at hunden må skifte hjem endnu engang og det ville være synd for alle parter.
Det lykkes næsten altid, at finde et godt og blivende hjem både til yngre og ældre omplaceringshunde.

Optagelse på omplaceringslisten er gratis for medlemmer af DBSK. For ikke medlemmer koster det 375 kr., alternativet kan hundeejer melde sig ind i DBSK.

Hvis du ønsker at få en hund omplaceret, så udfyld nedenstående formular og hvalpe- og omplaceringsformidleren vil kontakte dig.
Hvalpe- og omplaceringsformidler:
Britta Staugaard
Telefon: 5189 6515
E-mail: hvalp.dbsk@gmail.com

dd.mm.år
Hvis ja, uddyb gerne
skriv nej eller ja og hvilket selskab
Indbetales til: Regnr:1551 Kontonr: 90443665 Mærkes: omplacering
reCAPTCHA is required.