På Hasmark kan man i år, lørdag d. 27. August starte en af de 2 uofficielle Arbejdsprøver i Vognkørsel – Arbejdsprøve Begynder og Arbejdsprøve Klasse I (Programmerne ses herunder i opslaget)

Vi, her fra Aktivitetsudvalget, mødte jo rigtig mange dygtige ny-vognkører på vores 3 dags Vognkørsels Tour 2022, hvor vi sidst på dagen gennemgik Begynderprøven.

Vi glæder os derfor meget til at se alle jer fra Touren, og gerne flere ;o) starte en af klasserne på Hasmark.

Vi har hyret den sødeste dommer og hun glæder sig ligeså meget som vi i Aktivitetsudvalget gør, til at se jer og afholde endnu en vellykket Vognkørselsprøve på Hasmark, ligesom i 2019.

Prøverne kommer til at blive afviklet på græs, hvorfor det er valgt, at der ikke lægges vægt i vognen i Klasse I, som der ellers står i programmet at der skal. Vi kan nemlig ikke bruge Hasmarks P-Plads til at afvikle Arbejdsprøverne på, nu hvor deltagere, der ikke har plads på Hasmark, ikke kan få bilerne med ind som tidligere. Men dette bevirker så at vi har det mere græs plads i år end tidligere og det kan vi netop godt bruge til vores Vognkørselsprøver.

Her i opslaget finder I også tilmeldingssedlen til Arbejdsprøverne, som nævnt bliver afholdt lørdag efter at Rally konkurrencerne er afsluttede. Tilmeldingssedlen findes også i kalenderen under Vognkørsel d. 27/8 på DBSK´s hjemmeside.

Mere præcist tidspunkt kommer først ud med PM inden Hasmark, da starttidspunktet afhænger af antal deltagere, om vi starter Vognkørsels konkurrencen op, mens der stadig er gang i udstillingen, eller om vi først starter op efter finalerne.

Men under alle omstændigheder, så kan I tilmelde jeres hund til lige det I vil, Rally, Udstilling og Vognkørsel, vi – i Rally, Vognkørsel ringen eller LP søndag for den sags skyld – passer tiden af og flytter rundt om nødvendigt, så alle kan nå det de er tilmeldt.

Tilmeld dig ved at udfylde skemaet herunder, Det koster 100 kr. som overføres til reg.nr: 1551 kontonr: 3737206807 mærket ”Vognprøve Hasmark”

(mobilepay er endnu ikke muligt)

Sidste tilmeldingsfrist: 15. August

Vel mødt

Hilsen Aktivitetsudvalget i DBSK

Tilmelding

Da prøverne afvikles på græs, vil der ikke komme belastning i vognen, trods programmet beskriver dette.
Til Vognkørsels Prøverne er DKK/FCI Stamtavle ikke et ”Must have”.
Beløb 100 kr. betalt til netbank reg.nr: 1551 Konto.nr: 3737206807
*Anmelderen, der er ejer af/har legitimeret dispositionsret over hunden, bekræfter med sin tilmelding på denne blanket at erklærer sig indforstået med, at hunden stilles til prøve, sund og rask og på anmelderens egen regning og risiko. Anmelderen bekræfter med sin tilmelding ikke at være medlem af nogen kynologisk sammenslutning, DKK ikke anerkender
reCAPTCHA is required.