Kom med til Hundens Dag i Tivoli i København søndag den 21. august 2022

Uformelt og hyggeligt

Hundens Dag i Tivoli er blevet en hyggelig tradition. Mange har fundet ud af, at det er en god lejlighed til at mødes med racefæller og til at vise sin race frem for havens andre gæster. De fleste mødes ved raceparadens start og følges ad med deres racefæller gennem haven. Jo flere af samme race, jo flottere ser raceparaden ud.

Hvad skal der ske på dagen?

Dagens program starter med en raceparade gennem haven, hvor hundene går inddelt i grupper. Der er en officiel racerepræsentant for hver race, men alle fremmødte hunde er velkomne til at gå med i paraden.

Efter raceparaden samles alle ved Plænen, hvor der er ca. en times underholdning på scenen.

Årets tema

Årets tema på scenen, hvor DKK’s adfærdskonsulent, Lise Lotte Christensen, traditionen tro er vært, bliver offentliggjort senere på Facebook.

Deltag i raceparaden

Der er én officiel repræsentant for hver race, som får en gratis entrebillet til Tivoli. Stiller I som klub med flere hunde af samme race, er alle velkomne til at gå med i paraden.

Tilmelding

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet via dette link: dkkhundensdag.dk/tivoli/register.php Efter 1. juli åbner vi for tilmelding fra øvrige medlemmer på de racer vi ikke har modtaget tilmeldinger fra via specialklubber.

Hvem kan deltage?

Eneste krav for at deltage er, at din hund har en DKK-stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget fra halekuperingsforbuddet er vizsla, weimeraner, breton, korthåret hønsehund og ruhåret hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.

Vi skal gøre opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.